Központi Orvosi ügyeletek üzemeltetése

Szakembereinek segítségével és 10 éves szakmai tapasztalatával képesek vagyunk bármilyen Orvosi ügyeleti ellátást megszervezni. Lehet az folyamatos 24 órás, egy vagy két orvosos rendszer, de lehet akár rövid pár órás, napos rendezvény egészségügyi ellátása is. Cégünk rendelkezik mindazon eszközökkel, felszerelésekkel és engedélyekkel valamint olyan szakmai csapattal, ami lehetővé teszi, hogy a megrendelő igényeinek megfelelő ellátást tudjunk biztosítani.

Cégcsoportunk látja el főváros V. kerületében, Ferihegy Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér, Gödöllő, Kistarcsa, Nagytarcsa, Mogyoród, Csömör, Kerepes, Kiskunlacháza, Dunavarsány, Délegyháza, Majosháza, Bugyi települések orvosi ügyeleti ellátást.

Az ügyeleti ellátási folyamatainkat szigorúan szabályoztuk, olyan új - az ellátás magasabb minőségét garantáló - elemeket építettünk be, mint a számítógépes betegdokumentáció, a bejelentés rögzítése, a többpéldányos manuális dokumentáció, a betegszállítási háttérkapacitás, az ügyeleti tartalék ellátó egység.